Julfirande

26.12.2023

Nu har vi varit ute några gånger. Första gången vi fick komma ut var den 22/12 när vi fyllde 6 veckor. Linnea och Wille har kommit hem över julen, så de var också med vid premiären ute i snön. Första gången tyckte vi att det var lite läskigt och kallt, men visade prov på stor talang i konsten att "backa rakt bakåt och in i värmen". Vi får bara vara ute några minuter varje gång för det är väldigt kallt och vi är väldigt små fortfarande. Det är ändå väldigt roliga minuter när vi är ute och busar!

På julafton fick vi träffa en hel massa folk, 10 personer var här och åt och åt. De stoppade i sig en hel massa mat, men själva fick vi hålla tillgodo med det bästa vi vet. Nu äter vi 4 gånger per dag och snuttar en del på mammsen också. På kvällen spelades det julklappsspel och då var vi helt slut så vi lät dem spela utan att vi pockade på deras uppmärksamhet. Vi spanade dock en del på dem eftersom vi har vår hage i köket. Vi hörde många som sa att vi var "ursöta" men vi märkte också att vissa skrek när vi bet dem i händer och fötter. Vi tycker att det är rätt så roligt att hänga kvar i ett byxben eller i en arm. Vi har fått ganska många sylvassa tänder nu.

På juldagen var människorna bortbjudna på sedvanlig kalkon-middag och lät oss därför röja runt en massa först inne och sen ute för att vi skulle sova "på rätt tid" så de kunde lämna oss ensamma hemma utan att vi började tjuta efter mat. Det fixade vi galant. Vår matte har för vana att titta på oss i webbkamera, så att hon vet lite vad vi gör och hur vi m¨år. Vi njöt faktiskt av att slippa alla människor en stund. 

Emma och matte har också försökt fota oss till en fin julbild. Hmmm, det blev nog inte riktigt som de fantiserat om, men vi var ändå väldigt söta i våra fina julrosetter.