Valpbloggen

Här kan ni följa valparnas första veckor hos oss!

I helgen flyttade sista valpen, Rollingwave Crater "Dino", till sin nya matte Pinja i Helsingfors. Sin sista helg hos oss fick han vara med på ännu ett kalas, Willes 30-årslunch. Dino verkade gilla att sniffa runt bland alla fötter och charmade förstås alla som den modiga, energiska och charmiga lilla valp han är.

Hugo (Rollingwave Corvus) stannar hos oss och kommer bo hos Emma och Ronja. Ronja är en otroligt tålmodig och glad mamma. Hon verkar inte ha ledsnat alls på allt bus utan leker gärna med honom, gosar och låter honom snutta om han vill det. Det blir spännande att se hur han kommer utvecklas.

Min första wheaten-kull. Planerad och efterlängtad sen länge. Åtta veckor låter ganska länge, men vips, så har de veckorna gått. Jag förstår inte riktigt hur det gick till ?! Nu har Isa, Crux och Maja flyttat. Jag har hört ifrån dem alla och alla verkar redan vara hemma i sina nya hem. Mamma Ronja har flyttat hem till Emma och...

Nu är vi 8 veckor. Det gick åt ganska mycket skinkost för att få oss att stå så här snyggt! Det var det värt, vi blev ju väldigt fina på bild till slut!

Idag har vi varit med om en massa nytt och konstigt. Först packade vår matte in oss i en svart bur. Sen satte hon buren i baksätet på bilen, men där fick vi stöd av extramatte Emma som tittade till oss medan vi åkte i bilen. När vi kom fram fick vi vänta en stund i ett väntrum och det...

Valparna har fått träffa några mindre barn. Vänner som har yngre barn har varit på besök ett par gånger. På nyårsdagen kom de här glada barnen. Så nyfikna, glada och hundtokiga barn.

Nyårsfirande

31.12.2023

Bilderna säger nog mer än vad jag kan skriva. Gästerna som den här gången var Willes familj hamnade rätt omgående på golvet. Alla gäster vi har haft har av någon anledning alltid hamnat på golvet. De flesta direkt de kommit in och andra några minuter senare. De kryper omkring och pratar ibland ett annat språk.

Keep Sparkling

29.12.2023

Wenche som har kennel Keep Sparkling och är uppfödare till valparnas pappa, Tito, kom på besök. Så trevligt!

Julfirande

26.12.2023

Nu har vi varit ute några gånger. Första gången vi fick komma ut var den 22/12 när vi fyllde 6 veckor. Linnea och Wille har kommit hem över julen, så de var också med vid premiären ute i snön. Första gången tyckte vi att det var lite läskigt och kallt, men visade prov på stor talang i konsten att "backa...