Vera

SE UCH NO UCH

Cameron Rock Me Wild - Vera

SKK Reg.nr. 24361/2013

Född: 2013-02-21
HD A (index 107)
Genomförd BPH, skottfast
Utställningsmeriter: SE UCH NO UCH, bra placeringar med R-CERT, R-CACIB och BIR.

Vera har bra på och av knapp, är lugn inne och full fart ute. Hon är väldigt tyst och skäller aldrig vid dörren. Hon fungerar bra med andra hundar och har flera hundkompisar. Ibland har vi dotterns två katter boende hos oss och det fungerar också bra.

Vera är nyfiken, trygg och mycket lättlärd. Hon är otroligt lyhörd och reagerar snabbt på allt vi hittar på. Hon är ofta lös och har ännu inte visat några tecken på att vilja lämna varken mig eller t.ex. döttrarna som lånar henne ibland. Hon är väldigt lekfull och gillar att bada och simma. Vi har gått valpkurs, vardagslydnad, agility och rallylydnad. Hon är med på allt och har bra motor.

Vera är född i en kull på 9 syskon. Jag har träffat de flesta och det är en jämn och fin kull där 7 av dem har mycket fina titlar från utställning. Det finns också meriter i agility, lydnad och nosework och en hane är diplomerad terapihund och jobbar i vården. Det finns flera valpkullar efter syskon till Vera. Veras syster Doris, Cameron Rock My Heart, är mamma till Ronja

Vera 7 år och Ronja 11 veckor
Vera 7 år och Ronja 11 veckor