Nyårsfirande

31.12.2023

Bilderna säger nog mer än vad jag kan skriva. Gästerna som den här gången var Willes familj hamnade rätt omgående på golvet. Alla gäster vi har haft har av någon anledning alltid hamnat på golvet. De flesta direkt de kommit in och andra några minuter senare. De kryper omkring och pratar ibland ett annat språk.

Hursomhelst, vi fotade inte våra gäster, och inte heller det nyårsbord vi faktiskt hade dukat rätt snyggt (?!). Det blev en trerätters med köttfondue som huvudrätt och en efterrätt som gjordes två gånger för att bli perfekt. Förrätten kunde som tur är förberedas på morgonen och vänta i frysen. Det visade sig att Wille, Linnea, Anders och jag var ett samspelt team som nästan på klockslaget hann precis färdigt till gästerna kom. Den som haft en valpkull vet att valpar bryr sig inte om att det ska komma gäster eller lagas mat eller dukas. De har sina egna behov som styr hela tiden. 

Vi fotade iallafall huvudattraktionen - valpisarna i de nyårshattar vi själva sen hade under kvällen. Bilderna visar precis hur det var - omöjligt, men roligt!

Alla hundarna fick vara mycket inne på nyårsafton och valparna fick inte gå ut en minut. Vi bor som tur är i ett ganska "tyst" område, så inga fyrverkerier eller smällare störde oss eller hundarna, men man kan aldrig vara nog försiktig. Ingen av våra hundar verkar bry sig om skott eller smällare, men vi håller oss alltid undan och tar inga risker.