Ronja och Pysen

***Uppdatering 24/8 - Pysen har varit hos veterinären, dålig spermakvalitet. Vi ändrar våra planer, men behåller förstås Pysen här på sidan.***

Vi planerar att para Ronja med Pysen. Ronja ska löpa nästa gång i augusti/september och vi hoppas på valpar med leverans i vinter. Är du intresserad av en valp efter Ronja och Pysen är du välkommen att höra av dig.

Vem är då Pysen?

Pysen bor hos Boel på kennel Buckwheat och hans stamtavlenamn är House Of Softy Ajax. Pysen är en glad och framåt kille med ett härligt, vänligt temperament. Han har stor arbetslust och fint föremålsintresse. Han kommer bra överens med andra hundar och har ingen aggression mot andra hanhundar. Pysen är viltspårchampion och tävlar både lydnad, nosework och rallylydnad. Han har många nose-work diplom och har fått titel NW1. Han är svensk/dansk/finsk utställningschampion. Pysen har gjort ett fint BPH och senare även ett MH med bra resultat. Han är skottfast och en mycket trygg hund. 

Det här är en kombination vi såklart tror mycket på, då både Ronja och Pysen är efter fina linjer med mycket välmeriterade hundar. Båda har ett trevligt temperament och har genomfört BPH med fint resultat. Båda har godkänd HD status (Ronja HD A, Pysen HD B). Läs gärna mer om Ronja och Pysen på SKK/Avelsdata.

Valparnas stamtavla (inavelsgrad 0,6 %, preliminärt HD-index 100)

Ronja
Ronja
Ronja
Ronja
Ronja på agilitybanan
Ronja på agilitybanan
Pysen
Pysen
Pysen
Pysen
Pysen älskar nosework
Pysen älskar nosework